zondag 4 februari 2018

Zalmburger


O.V.E.R.H.E.E.R.L.I.J.K.! Echt waar! Mengeling van receptjes van Sandra Bekkari en van Rens Kroes en dan nog eigen twist. Echt, deze komt hier nog menig maal op tafel!!

Ingrediƫnten:
5 krielaardappeltjes, sla, 1 dikke aubergine, 1 tomaat, 250 gr zalm, 1 ei, 1 teentje look, 1 tl sojasaus, 50gr boekweitmeel, 1 klein uitje, komijn, 1 avocado, scheutje amandelmelk, limoen, dille

Recept:
- Krieltjes wassen, in 4 snijden en op wat bakpapier de oven in op 180°, wat peper & zout erover en regelmatig es omdraaien
- Zalmburgers maken door: uw zalm en ui heel fijn te snijden, in een kom te kieperen, samen met 1 ei, een geperst teentje look, 1 tl sojasaus, 50 gr boekweitmeel, peper & komijn. Alles door elkaar roeren, hamburgers van maken en bakken in een pan
- In een grillpan uw aubergines grillen
- Ondertussen uw guacamole maken: de avocado pletten samen met een scheutje melk, 't limoensap, peper&zout en royaal wat dille
- Serveren met de ovenkrieltjes en wat sla

Geen opmerkingen:

Een reactie posten