zaterdag 27 januari 2018

Gevulde courgette met tonijn, selder & appel


Ben ondertussen al volledig fan van Sandra Bekkari! Dus amuseer me te pletter met receptjes samen te stellen die volgens haar regels zijn. Nu bijna een maand bezig volgens haar methode en nooit meer diëten check! Elke avond is 't echt smullen. Dit is er ook zo eentje: zo gezond als 't maar kan! In de AH kan je zo van die 100% groentenpasta's kopen en ik heb er een beetje rode linzen pasta bij gegeten. Top combi!

Ingrediënten:
1 courgette, 1 sjalotje, 3/4 appel (had al honger en had al 1 stuk opgegeten, daarmee), 1 stengel selder, blikje tonijn, hummus, feta en dille

Recept:

  • Oven al voorverwarmen op 180° en tonijn laten uitlekken
  • Courgettes in de lengte halveren en uitlepelen
  • Fijnsnijden: overschotjes courgette, 't sjalotje, de appel, de selder en de tonijn en dooreen mengen
  • In uw courgette laagske hummus leggen en daarin uw mengsel van hierboven erin lepelen. Ik had te veel en dat er gewoon naast gelegd in mijn ovenschotel.
  • Blokjes feta erover 'strooien'
  • 20 minuutjes de oven in
Smakelijk!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten