maandag 29 mei 2017

Kabeljauw met mosterd & dillesaus


Ik heb deze integraal gepikt van Ohmyfoodness! Met deze warme dagen is deze ideaal! Grote honger heeft een mens toch niet en als je samenwoont met een Deen, scoort iets met dille gelijk altijd :-)

Heel veel uitleg kan ik er niet over geven, behalve dat je écht ook es naar Ohmyhfoodness moet surfen! Superleuke site met massa's lekkere gerechtjes. Ben alweer inspiratie aan 't opdoen ze :-)

Ingrediënten:
Kabeljauw, groene asperges, (haver)room, dille, mosterd, klein uitje, teentje look

Recept:

  • Asperges in een ovenschotel, wat peper&zout en olijfolie erover en 20 min op 180°
  • Kabeljauw gewoon bakken in de pan
  • Uitje en look snipperen en even in wat olijfolie aanbakken. Dan uw room erbij kletsen, mosterd naar smaak erbij, wat peper & zout, laten indikken en op 't laatste uw dille erdoor
  • Dan is 't al klaar :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen